Dennis van den Nouwenland

Dennis van den Nouwenland

Ik ken Tomas al heel wat jaren en ik vind hem een bijzonder relaxte kerel met verstand van zaken. Hij heeft veel kennis van personal training, spieropbouw, vetafbreuk en een fit lichaam & geest.  

De trainingen van Fit by To zijn gevarieerd, opbouwend, uitgedacht, op maat en vooral uitdagend. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd blijft en je de power hebt om gecontinueerd te blijven trainen. Vooral de combinatie van krachttraining en (kick)-boxen vind ik leuk, zo hou je het gevarieerd en verbrand je vet op een andere manier.  

Ik als ondernemer houdt van doelen stellen, zo ook voor mijn gezondheid. Ik heb heel duidelijk aangeven wat mijn doel is: een fit lichaam en geest. Door aanpassing van mijn levensstijl in combinatie met 3x personal training per week wil ik een transformatie doormaken. We hebben samen mijn persoonlijke doelen besproken en gesteld. Stap voor stap kom ik dichterbij mijn gestelde doelen. De weeg- en analysemomenten en tussentijdse sturing helpen mij hier extra bij.  

 Ik heb gekozen voor personal training van Fit by To omdat ik To een relaxte kerel vind en omdat hij mij op een hoger niveau kan brengen op dit gebied. Daarnaast vind ik de locatie perfect . Hij weet dat ik altijd voor het uiterste ga en mijn mindsetknop om zet om mijn doelen te bereiken. Blij dat ik mijn keuze heb gemaakt voor Fit by To!